The Rockumentary

Vitesse - Rockumentary 

 "What you need is a rock 'n roll band"

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen van een uniek project : een Rockumentary over Vitesse en Herman van Boeijen. In 2024 wordt Herman van Boeijen 75 jaar en in 2025 is het 50 jaar geleden dat Vitesse is opgericht. Mooie aanleidingen voor een uniek eerbetoon aan deze geweldige drummer, zanger en drijvende kracht als bandleider van Vitesse.


De band Still Diggin’ is initiator van deze Rockumentary. De Vitesse-Rockumentary wordt in 2025 opgevoerd in meerdere bekende theaters en zalen in Nederland.


Tijdens Vitesse, the Rockumentary worden persoonlijke verhalen van voormalig bandleden getoond en uniek beeld- en audiomateriaal afgewisseld door chronologische live-uitvoeringen van Vitesse-nummers. Still Diggin' zal de live-uitvoeringen van de verschillende Vitesse nummers voor hun rekening nemen!                                                                 

INTERVIEWS 

In december en januari zijn voormalig Vitesse-bandleden in bezettingssamenstellingen geinterviewd. De resultaten hiervan vormen de basis voor de verhaallijn van de Rockumentary. De interviews zijn gehouden in de Atlantis-studio van de Q-Factory in Amsterdam.

Hieronder zie je de geinterviewde bezettingen van de periode 1975 - 1985.                                                            

DE DOCUMENTAIRE 

Naast de Rockumentary, zijn wij ook bezig met het maken van een documentaire over Vitesse over de periode 1975 - 1985. We willen de docu ook in 2025 uitbrengen en op TV laten uitzenden. Daarvoor hebben we nog wel wat te regelen, maar zonder ambtitie geen succes!


Voor de documentaire en de Rockumentary zullen we beroep moeten doen op subsidies en zullen we Crowdfunding inzetten. Houd deze site en onze socials in de gaten om je bijdrage te leveren en om in aanmerking te komen voor unieke  & ludieke acties voor de Rockumentary!


Wij blijven de komende tijd doorwerken en onze creativiteit de vrije loop om onvergetelijke Rockumentary-shows neer te zetten en een prachtige docu te maken

                                                             

NIEUW UITGEBRACHT VITESSE-MATERIAAL